Polytechniek B.V.

Polytechniek heeft een ruime expertise in advies, ontwerp, installatie en onderhoud op het gebied van alle soorten technische installaties, in zowel de utiliteitsbouw als de agrarische en industriƫle sector.

Lees meer

Agrarische & zaad sector

Polytechniek bouwt al ruim 40 jaar installaties voor de agrarische sector. Onze dienstverlening strekt zich uit van het geven van advies tot en met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van allerlei soorten technische en innovatieve installaties.

Lees meer

Utiliteit & industrie

Polytechniek bouwt al ruim 40 jaar installaties voor de utiliteit en industriĆ«le sector. Onze dienstverlening strekt zich uit van het geven van advies tot en met het ontwerpen, installeren en onderhouden van allerlei soorten technische en innovatieve installaties.

Lees meer
 • Bedrijfsfilm

  Middels onze bedrijfsfilm krijgt u een rondleiding door Polytechniek B.V. Neem snel een kijkje om meer over Polytechniek te weten te komen.

  Bedrijfsfilm afspelen
 • Klantenservice

  Polytechniek biedt haar klanten een uitstekende service en bereikbaarheid door middel van een 24-uurs-servicedienst.

  Lees meer
 • Hulp op afstand

  Polytechniek B.V. kan u vanaf afstand ondersteunen middels onze Hulp op afstand software, hiermee kunnen we gemakkelijk met u meekijken.

  Hulp op afstand starten
 • Storing melden?

  U kunt ook digitaal uw storing aan ons melden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

  Storing melden

Met Polytechniek haalt u meer dan 40 jaar ervaring in huis.

Polytechniek ontzorgt bij het realiseren en onderhouden van uw technische installaties.

Sponsoring

Sponsoring

Ook op sportgebied vervult Polytechniek haar maatschappelijke rol. In dat kader sponsort Polytechniek de jeugd met de slogan; "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" Polytechniek is Hoofdsponsor van alle jeugdteams van de voetbalvereniging SV de Valken.Daarnaast sponsoord Polytechniek al jaren diver...

Lees meer

Onze medewerkers

Onze medewerkers

Regelmatig worden er interne opleidingen tbv ons personeel gedaan.Daarnaast zijn wij een VEV erkend leerbedrijf welke ook periodiek vaktechnische cursussen uitvoerd.Onderstaand enkele jubilea van onze medewerkers, dit geeft een bekroning en voldoening voor ons bedrijf, het geeft aan dat er wein......

Lees meer

Laatste nieuws

 • Keuring airconditioning
  Keuring airconditioning

  Volgens de nieuwe EPBD-aircokeuring moet u eens in de 5 jaar uw airconditioning-systeem laten keuren. Deze verplichting geldt...

  Lees meer
 • Polytechniek is bevoegd voor keuring airconditioning A en B
  Polytechniek is bevoegd voor keuring airconditioning A en B

  Vanaf 1 december 2013 is de EPBD wetgeving van kracht. Dit betekent dat u eens in de 5 jaar uw airconditioningsysteem moet la...

  Lees meer