Nieuws 05-05-2013

05 May

Afsluiting 10 jaar voetbal toernooi

Na 10 jaar was daar dan de laatste avond met elkaar, uitgenodigd waren de oud en zittende commisieleden en sponsors, het werd een zeer gezellige en mooie avond met het bedanken over en weer door prachtige geschenken en herinneringen.

Polytechniek voetbaljeugdtoernooi 
Installatiebedrijf Polytechniek uit Venhuizen heeft 10 opeenvolgende jaren het grootste voetbaltoernooi van Noord Holland mogelijk gemaakt en gesponsord. Dit toernooi werd georganiseerd door de voetbalverenigingen SV de Valken uit Venhuizen, SC Spirit '30 uit Hoogkarspel en VV Woudia uit Westwoud

Ons motto is: Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Bijzonder aan het Polytechniek jeugdtoernooi was de actie "doel voor een doel". Voor elk gemaakt doelpunt werd tijdens het toernooi één Euro gesponsord aan een goed doel. Deze actie motiveerde alle spelers zoveel mogelijk doelpunten te maken. Het is dan ook niet vreemd er per jaar ongeveer 800 tot 1000 doelpunten werden gescoord.

Jubileum 10 jaar

Na 10 jaar hebben wij als Polytechniek Installatiebedrijf besloten te stoppen. Het is een zeer mooie tijd geweest en "ook" wij hebben onze doelen bereikt namelijk:

Het sociale aspect: zeer tevreden kinderen, begeleiders en ouders; het zakelijk aspect: duidelijkheid en bekendheid geven aan de naam "Polytechniek" door hier de naam "Installatiebedrijf" aan toe te voegen.

Wij zijn er trots op in die 10 jaren ruim 1600 wedstrijden en ± 18.000 voetballers uit de regio samen te laten spelen en genieten. Alle jeugdleden hebben in die tien jaar meer dan 10.000 doelpunten gescoord zijn.

Voor de toekomst wensen wij iedereen veel sportiviteit en spelvreugde toe. Polytechniek Installatiebedrijf blijft echter achter haar motto staan en is nog steeds hoofdsponsor van alle 19 jeugdteams van SV de Valken uit Venhuizen.

Nogmaals bedanken wij de toernooicommissies en alle vrijwilligers die met ons het toernooi mogelijk hebben gemaakt.

Directie en medewerkers Polytechniek b.v.

Nieuwsarchief