Nieuws 30-08-2016

30 Aug

Beurs Seed meets Technology bij Proeftuin Zwaagdijk

Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 september neemt Polytechniek voor de 3e maal deel aan Seed meets Technology, een evenement waar het draait om innovatie zaad- en coating technologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming,teelt systemen en rassenkeuze. Kortom: het toevoegen van waarde aan zaden in de breedste zin van het woord. Het evenement vindt plaats in week 39, tegelijkertijd met de open dagen bij diverse veredelingsbedrijven in de Seed Valley regio. U bent van harte welkom!

Polytechniek "Voor het beste zaad, het ideale klimaat" laat tijdens het evenement diverse technieken zien.

De locatie is Proeftuin
Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost, +31(0)228 56 31 64.


Seed meets Technology is dé vakbeurs voor de zaadsector. Het evenement vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is uitgebreid naar 40 deelnemers, zowel nationaal als internationaal. Het evenement bestaat uit twee delen:
Technology: in drie hallen zullen deelnemers hun nieuwste technieken en innovaties aan u tonen op het gebied van o.a. zaadtechnologie, coating, software, LED, hydroponics en phenotyping.
Vegetable trials: de deelnemende zaadbedrijven hebben zich verenigd in de Vegetable trials. Speciaal voor telers en belangstellenden wordt er tweemaal daags een Variety tour aangeboden; een rondleiding langs de proefvelden.

Klik hier voor het programma

Nieuwsarchief