Nieuws 01-05-2007

01 May

Polytechniek B.V. en VOF Baas & Zn worden ÉÉN!

Polytechniek B.V. en VOF Baas & Zn worden ÉÉN!

Twee welbekende bedrijven, te weten Polytechniek B.V. en VOF Baas & ZN. gaan intensief samenwerken. Vanaf 2 april jl. zijn beide bedrijven verder gegaan als één bedrijf onder de naam Polytechniek Installatiebedrijf.

Meer dan 25 jaar geleden hebben Jan en Corry Baas hun bedrijf opgericht. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd wordt het tijd iets rustiger aan te doen en te beginnen om de zaken over te dragen. "Van groot belang daarbij is dat ons personeel een goed onderkomen krijgt" aldus de directie Jan en Corry Baas, "en in Polytechniek hebben wij een bedrijf gevonden welke aan deze voorwaarden voldoet"

Beide bedrijven kennen elkaar al jaren en zijn beide gevestigd in Hem en spreken dezelfde technische "taal". Een belangrijk kenmerk van beide bedrijven is streven naar een 100% klanttevredenheid en het maken van goed werkende installaties.

Het voordeel van deze samenvoeging is het ontstaan van één installatiebedrijf wat een nog betere service en advies kan bieden. "Nu onderscheiden we ons echt met een compleet en zeer breed pakket aan diensten en producten. Alle technieken onder één dak, en daardoor alles op elkaar afgestemd, daarbij is de verwarming een welkome aanvulling voor ons, aldus directeur Sjon de Lange" van Polytechniek.

Zo wordt Polytechniek Installatiebedrijf één bedrijf met meer dan 60 medewerkers en een grote mate van kennis op alle technische gebieden. 

Nieuwsarchief