Nieuws 30-03-2010

30 Mar

Polytechniek voetbal jeugdtoernooi op 29 en 30 mei 2010

Beste sportvrienden,

Installatiebedrijf Polytechniek uit Venhuizen heet u voor het 9e opeenvolgende jaar weer van harte welkom als hoofdsponsor op dit grote jeugdtoernooi in Venhuizen, Hoogkarspel en Westwoud.

De voetbal verenigingen SV de Valken, SC Spirit'30 en VV Woudia organiseren het Polytechniekjeugdtoernooi.

Polytechniek is een totaal installateur, dat sinds 1971 een krachtige positie verworven heeft met kwalitatief hoogstaande producten. Onze ca. 70 medewerkers engineren, installeren en onderhouden koeltechniek, warmtepomp, verwarming, elektrotechniek, waterbehandeling en luchtbehandeling in de agrarische en industriële sector.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Polytechniek sponsort alle jeugdteams van Voetbalvereniging SV de Valken en heeft daarnaast alle jaren zijn bijdrage aan de tulpenkeuringen in West Friesland. 

Bijzonder aan het Polytechniek jeugdtoernooi is de "doel voor een doel" actie, voor elk gemaakt doelpunt word tijdens het toernooi één Euro gesponsord aan een goed doel, dit motiveert het aantal doelpunten, het is dan ook niet vreemd als er zo'n 800 tot 1000 doelpunten in worden geschoten door de jeugd.

Dit jaar is gekozen voor de woonzorgboerderij "De Branderhoeve" te Hoogkarspel, deze woonzorgboerderij is bestemd voor bewoners met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Naast 15 royale wooneenheden beschikt de boerderij over twee gemeenschappelijke huiskamers en een logeerkamer. Een deel van de bewoners kan relatief zelfstandig in de boerderij wonen, een deel heeft intensieve begeleiding nodig.

Wij wensen iedereen veel sportiviteit en spelvreugde toe

Er is inmiddels ook een eigen webside van dit toernooi zie http://www.polytechniektoernooi.nl/ 

Wij wensen iedereen veel sportiviteit en spelvreugde toe

Directie en medewerkers Polytechniek b.v.

Sjon de Lange

Nieuwsarchief