Klantenservice

Polytechniek Klanten Service
Polytechniek biedt haar klanten een uitstekende service en bereikbaarheid door middel van een 24-uurs-servicedienst. Ons bedrijf heeft 7 dagen per week een 24-uurs servicedienst welke buiten de kantooruren om beantwoord wordt door een servicecoördinator.

We hechten sterk aan een goede relatie met onze klanten. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden over ons bent. Wij hopen dat u het ons dan laat weten, want dan kunnen we er iets aan doen.

Polytechniek is NVKL-lid en maakt het onderscheid door eerlijk maatschappelijk verantwoord gedrag. Deze gedragscode is elk NVKL-lid uit het hart gegrepen en is een heldere richtlijn voor elke dag.

Complimenten/Klachten
Complimenten aan of klachten over de handelswijze van onze organisatie of de bij ons werkzame personen kunt u schriftelijk richten aan de directie van Polytechniek, berichten via onze of via onze e-mail reactie@polytechniek.nl.

Onze directeur Sjon de Lange neemt persoonlijk de klacht in behandeling en laat u weten binnen welke termijn u een reactie kunt verwachten.

— Direct contact —

Het juiste klimaat voor mens en product.


Recente projecten

Hieronder vindt u een greep uit onze recente projecten. Polytechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoud alle technische installaties. Van Advies tot en met Zekerheid.

 • Hydrocultuur installatie met koelinstallatie NH3

  Hydrocultuur installatie met koelinstallatie NH304-11-2020

  Polytechniek realiseert hier 10 kweekcellen met 2 rijen kweekbakken en 20 bassins.De complete installatie wordt gestuurd met 1 klimaatcomputer. Al on...

 • Nieuwbouw hal 4

  Nieuwbouw hal 403-11-2020

  Polytechniek heeft opdracht gekregen voor de realisatie van de technische installaties in de nieuw gebouwde bedrijfshal 4.  De technieken welke ...

 • Uitbreiding bedrijf

  Uitbreiding bedrijf24-07-2020

  Polytechniek heeft bij Botman Comfort onderstaande technische installaties in de bedrijfsruimte en kantoor gerealiseerd.  - Airconditioning - Ve...

 • Uitbreiding bedrijfsruimte en kantoor

  Uitbreiding bedrijfsruimte en kantoor01-07-2020

  Polytechniek heeft bij Adriaan Goede te Landsmeer onderstaande technische installaties in de bedrijfsruimte en kantoor gerealiseerd.  - Netwerki...