Schiphol-Rijk Amsterdam: Networks Appliance BV

EBC Koeling

Klimaatbeheersing Executive Briefing Center (EBC)

NetApp wil met dit project inrichtingswerkzaamheden realiseren om potentiële relaties van NetApp uitleg te geven over haar producten en diensten. Hiervoor wordt een deel van de begane grond grondig verbouwd.

Polytechniek heeft de opdracht ontvangen om in dit gebouwdeel de klimaatbeheersing te realiseren, dit gebeurd volgens het design build concept. In het gebouw wordt een een nieuwe gekoeldwaterinstallatie aangebracht en het luchtbehandelingssysteem aangepast op de nieuwe indelingen.

Regeltechnisch wordt een nieuwe Priva regelinstallatie geleverd, welke gekoppeld wordt op Ipads in het EBC. Hierdoor zal in het EBC de gewenste temperatuur en overwerktiming instelbaar worden op de Ipads.

De audiovisuele voorzieningen worden in de kelder van het gebouw opgesteld en gekoeld door middel van een computerkoeler waarmee tevens de luchtvochtigheid op niveau wordt gehouden.

Het sanitair in de toiletruimtes wordt aangepast vervangen voor design sanitair.
Bestaande vloerverwarmingstrace’s worden aangepast aan de nieuwe situatie en er wordt aanvullende entree en receptie verwarming aangebracht.