Bayer Crop Sciencer (Monsanto), Syngenta en Germains: Enza zaden, Incotec, Popvriend Seeds, Pan American seed, Clusius College, Proeftuin Zwaagdijk

Geen Zaad zonder Klimaat

Wij zijn continu actief in deze mooie zaadsector o.a. met koude- en warmtetechniek, luchtbehandeling, elektro- en watertechniek aan een groot aantal zaadbedrijven in Seed Valley.

Ook is Polytechniek partner van Seed Valley, het cluster van zaadbedrijven in Noord-Holland Noord, wij ontwikkelen weliswaar zelf geen plantenrassen of zaadtechnologie maar zijn met hun producten en diensten zeer nauw verbonden met de sector.

Polytechniek is een technisch installatiebedrijf dat al ruim 45 jaar technische installaties bouwt en onderhoudt voor de agrarische sector.
Het bedrijf installeerde en realiseerde ook de gehele technische inrichting van het ClusiusLab, de nieuwbouw van het Clusius College in Hoorn waarin een plantenkas, groene laboratoria en instructielokalen zijn gevestigd. Deze moderne faciliteiten worden inmiddels volop gebruikt voor onderwijs in onder meer veredeling, zaadteelt, zaadtechnologie en weefselkweek

https://www.seedvalley.nl/