Hem: Obdam-Boots BV

Nieuwbouw Bloembollen Bedrijf

Polytechniek B.V. heeft het vertrouwen en de gunning gekregen om te bouwen bij Obdam aan de Ebaweg in Hem, dit houdt in;
De complete technische installatie te installeren van koeling,verwarming, procescomputer en de complete elektrische installatie.

Grote voordeel hiervan is bij Polytechniek vindt u de specialisten voor uw technische installatie onder één dak waarvan u ten eerste profiteert door een efficiëntere werkwijze en dus kostenbesparing. Daarnaast leiden de korte communicatielijnen tot een betere service en klantcontact

Obdam kiest voor een gecertificeerd bedrijf

uw garantie op kwaliteit 

Polytechniek voldoet aan de meest strenge eisen als BRL 6000 waarborginstallateur en is daardoor bevoegd om zonder tussenkomst van nutsbedrijven te installeren en te keuren.
Dat klinkt misschien als vanzelfsprekend maar buiten de nutsbedrijven om mogen werken is een privilege dat lang niet iedereen gegeven is. 

BRL 6000. Een gecertificeerd installateur werkt volgens de geldende regelgeving en het vereiste kwaliteitsniveau. Dit certificaat heeft een wettelijke basis en wordt jaar-lijks getoetst door een onafhankelijke instelling.