Luchtbehandeling – Industrie

Luchtbehandeling – Industrie

Industrie

Mechanische ventilatie is kunstmatige luchtregeling in de ruimte. Het luchtbehandelingssysteem zorgt gedurende de hele dag voor het afzuigen van uw ruime kantoor.

Verontreinigde binnen lucht wordt op gecontroleerde wijze naar buiten afgevoerd. En schone buitenlucht komt op natuurlijke wijze via de aanwezige ventilatieroosters in de gevels uw kantoor binnen.

Er zijn verschillende toepassingen voor ventilatie in de luchtbehandeling. Van eenvoudige luchtbehandelingsinstallaties, waar u zelf de afzuiging in drie standen kunt regelen, tot geavanceerde systemen die niet alleen een gezond binnenklimaat, maar ook een aanzienlijke energiebesparing opleveren (balans ventilatie met terugwinning).

Certificering:

Polytechniek voldoet als installateur aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering gewaarborgd.

De kennisbank van Polytechniek

Meer weten over luchtbehandeling?

Vind hier alle informatie over iedere discipline in de installatietechniek. Polytechniek werkt met professionals en zij weten precies wat er speelt in de markt. Benieuwd naar nieuwe wetgeving? Of de werking van een bepaald type installatie?

Geïnteresseerd?

Vraag nu offerte aan

Na het aanvragen neemt 1 van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze projecten

Volg ons voor het laatste nieuws!