Meet en regeltechniek – Agrarisch

Meet en regeltechniek – Agrarisch

Agrarisch

In de meet en regeltechniek heeft Polytechniek bewust gekozen voor algemeen toegepaste regelaars met standaard programmatuur. De eigenaar/gebruiker is dan niet afhankelijk van één programmeur of één installateur. Bijkomend voordeel is dat kennis en ervaring van alle installateurs door de fabrikant kan worden gebundeld, om deze weer aan alle installateurs beschikbaar te stellen

Met deze regelaars is uw installatie voor alle installateurs toegankelijk en te begrijpen en is er geen PLC die slechts voor één toepassing is geprogrammeerd.
Collega bedrijven bieden in de meet en regeltechniek steeds meer hun eigen PLC programma’s aan, waardoor je in feite met die installateur bent “getrouwd”.

Onze computers kenmerken zich door een robuuste bouw en een doordachte bediening. Voor elk agrarisch bedrijf kunnen wij een doordachte procescomputer leveren.

Deze Sercom procescomputers zijn geschikt voor de regeling van verschillende processen, zoals drogen, bewaren, watergift of klimaatregeling op kleinere bedrijven en in los staande units. Deze serie computers is modulair opgebouwd en geeft u de mogelijkheid om stapsgewijs de automatisering op uw bedrijf uit te breiden.

Voor de witlofsector hebben wij speciale regeltechniek ontworpen met Sercom lees meer

Daarnaast leveren wij ook eenvoudige regelsystemen zoals VDH of PLC techniek.

Certificering:

Polytechniek voldoet als installateur aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering gewaarborgd.

De kennisbank van Polytechniek

Meer weten over regeltechniek?

Vind hier alle informatie over iedere discipline in de installatietechniek. Polytechniek werkt met professionals en zij weten precies wat er speelt in de markt. Benieuwd naar nieuwe wetgeving? Of de werking van een bepaald type installatie?

 

Geïnteresseerd?

Vraag nu offerte aan

Na het aanvragen neemt 1 van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 
    Of toch liever bellen?

    Vraag telefonisch offerte aan

    Onze projecten

    Volg ons voor het laatste nieuws!