Meet en regeltechniek – Utiliteit

Utiliteit

Wij verzorgen de regelingen voor de utiliteit o.a. met het merk Priva.

Ieder gebouw heeft verschillende gebruikers, ieder met hun eigen behoeften. Voor de eindgebruiker is het belangrijk dat hij of zij prettig én gezond kan werken of wonen in de ruimtes waarin die persoon zich begeeft. De meet en regeltechniek installateur is vooral gebaat bij een flexibel systeem dat eenvoudig in beheer en onderhoud is. De beheerder is op zoek naar een zeer betrouwbaar systeem als het gaat om continu comfort en onderhoud. Dat bovendien kan communiceren met andere gebouw gebonden systemen via standaard protocollen. En de eigenaar wil tot slot de kosten gedurende de gehele levensduur van het gebouw zo laag mogelijk houden. Als erkend bedrijf dat bekend is in de meet en regeltechniek kan Polytechniek hierbij helpen.

Certificering:

Polytechniek voldoet als installateur aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering gewaarborgd.

De kennisbank van Polytechniek

Meer weten over regeltechniek?

Vind hier alle informatie over iedere discipline in de installatietechniek. Polytechniek werkt met professionals en zij weten precies wat er speelt in de markt. Benieuwd naar nieuwe wetgeving? Of de werking van een bepaald type installatie?

 

Geïnteresseerd?

Vraag nu offerte aan

Na het aanvragen neemt 1 van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 
    Of toch liever bellen?

    Vraag telefonisch offerte aan

    Onze projecten

    Volg ons voor het laatste nieuws!