Verwarming – Industrie

Verwarming – Industrie

Industrie

Voor scholen, projectontwikkelaars, aannemers, zorginstellingen verzorgt Polytechniek het ontwerpen, installeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties met onder andere energiezuinige warmtepompen. Als innovatief bedrijf en gecertificeerd verwarmingsinstallateur richten wij ons op het aandragen van duurzame en energiezuinige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We zijn dan ook in het bezit van een KOMO-Instal keurmerk. Dit certificaat toont de vakbekwaamheid van het bedrijf en haar medewerker aan. Tevens zijn wij erkend Gas-, Water- en Elektrotechnische installateur.

De combinatie van loodgieterswerk, verwarming en elektrawerk biedt grote voordelen. Zo heeft de klant één aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden.

Certificering:

Polytechniek voldoet als installateur aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering gewaarborgd.

De kennisbank van Polytechniek

Meer weten over verwarming?

Vind hier alle informatie over iedere discipline in de installatietechniek. Polytechniek werkt met professionals en zij weten precies wat er speelt in de markt. Benieuwd naar nieuwe wetgeving? Of de werking van een bepaald type installatie?

Geïnteresseerd?

Vraag nu offerte aan

Na het aanvragen neemt 1 van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze projecten

Volg ons voor het laatste nieuws!