Verwarming – Industrie

Verwarming – Industrie

Industrie

Voor scholen, projectontwikkelaars, aannemers, zorginstellingen verzorgt Polytechniek het ontwerpen, installeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties. Als innovatief bedrijf en gecertificeerd verwarmingsinstallateur richten wij ons op het aandragen van duurzame en energiezuinige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We zijn dan ook in het bezit van een KOMO-Instal keurmerk. Dit certificaat toont de vakbekwaamheid van het bedrijf en haar medewerker aan. Tevens zijn wij erkend Gas-, Water- en Elektrotechnische installateur.

De combinatie van loodgieterswerk, verwarming en elektrawerk biedt grote voordelen. Zo heeft de klant één aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden.

IR verwarming

Polytechniek heeft sinds enige tijd een actieve samenwerking met Holland Infrarood Techniek gevestigd in Zwaagdijk.

Zij zijn specialist in infrarood verwarming en in samenwerking met met haar vertrouwde fabrikanten één van de grootste professionele aanbieders en adviseurs van infrarood verwarming voor terrassen, bedrijfshallen, kerken, werkplekken, dierenverblijven, droog- en productie processen in de Benelux en daarbuiten.

Voor Polytechniek BV levert Holland Infrarood Techniek diverse infrarood verwarmingssystemen waaronder:

 • Vorstvrij installaties;
 • Terrasverwarming;
 • Werkplekverwarming zoals lopende band werk;
 • Loods en laad dok-verwarming;
 • VIP box verwarming in stadions.

Polytechniek staat voor het leveren van hoogwaardige technische installaties, comfortconcepten en levensduur denken. Samen met Holland Infrarood Techniek ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren zij technische installaties waarbij er altijd rekening wordt gehouden met het comfort van de gebruiker en de levensduur van de werk- en leefomgeving.

Voor meer info Holland Infra rood techniek

Certificering:

Polytechniek voldoet als installateur aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft ook in de toekomst een goede bedrijfsvoering gewaarborgd.

De kennisbank van Polytechniek

Meer weten over verwarming?

Vind hier alle informatie over iedere discipline in de installatietechniek. Polytechniek werkt met professionals en zij weten precies wat er speelt in de markt. Benieuwd naar nieuwe wetgeving? Of de werking van een bepaald type installatie?

 

Geïnteresseerd?

Vraag nu offerte aan

Na het aanvragen neemt 1 van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 




  Of toch liever bellen?

  Vraag telefonisch offerte aan

  Onze projecten

  Volg ons voor het laatste nieuws!