Advisering

Bij Polytechniek werken gediplomeerde en professionele vakmensen die beschikken over jarenlange ervaring in de installatietechniek voor de agrarische, industriële en utiliteitssector. Zij zijn volledig up-to-date met alle technische eisen binnen deze branches. Onze vakmensen hebben specialistische kennis van koeltechniek, luchtbehandeling, watertechniek, verwarming, warmtepompinstallaties, meet en regeltechniek, elektrotechniek en witlof hydrocultuurinstallaties.

S C R O L L

Duurzame en milieuvriendelijke installatietechnieken

Ook zijn zij bekend met de optimale rendementen op het gebied van energiezuinige installaties. Verder beschikken onze vakmensen over diepgaande kennis om milieubewust te handelen bij het realiseren van duurzame installatietechnieken.

Polytechniek adviseert bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector over:

  • Duurzaamheid;
  • Energiebesparing;
  • Installatietechnieken.

Certificering

Als installateur van technische installaties voldoen we bij Polytechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren, zoals het BRL100, BRL6000-21 en BRL6000-25 Certificaat. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL) en Techniek Nederland. Met deze certificeringen blijft een goede bedrijfsvoering ook in de toekomst gewaarborgd.