Verwarming

Bij Polytechniek ontwerpen, installeren en onderhouden we verwarmingsinstallaties voor onder andere fabrieken, overheidsgebouwen, kantoren, scholen en aannemers. Onze werkzaamheden variëren van het verhelpen van kleine storingen tot het opleveren van complete verwarmingsinstallaties. Veelal passen we daarbij energiezuinige warmtepompen toe. Als innovatief bedrijf en gecertificeerd verwarmingsinstallateur richten we ons op het aandragen van duurzame en energiezuinige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

S C R O L L

Erkend Gas-, Water- en Elektrotechnisch installateur

Onze gekwalificeerde vakmensen staan garant voor een snelle en correcte oplevering van verwarmingsinstallaties waarbij kwaliteit en de persoonlijke wensen van de klant voorop staan. Daarom zijn wij in het bezit van het KOMO-Instal keurmerk. Dit certificaat toont de vakbekwaamheid van het team van Polytechniek aan. Verder zijn wij erkend Gas-, Water- en Elektrotechnisch installateur.

Waarom kiezen voor ontwerp, installatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties door Polytechniek?

  • Erkend Gas-, Water- en Elektrotechnisch installateur;
  • Duurzame en energiezuinige oplossingen voor de agrarische, industriële en utiliteitssector;
  • Brede expertise op het gebied van warmtepompen, heaters en radiatoren;
  • Optimale afstemming tussen loodgieterswerk, verwarming en elektra;
  • In het bezit van het KOMO-Instal keurmerk.

Optimale afstemming tussen loodgieterswerk, verwarming en elektra

De combinatie van specialismen op het gebied van loodgieterswerk, verwarming, koeling en elektra biedt grote voordelen. Zo heeft u één aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden. Ook warmtepompen zijn voor ons bekend aangezien wij al jarenlange ervaring met koeltechniek hebben. Koeltechniek is namelijk het hart van een warmtepomp.

Certificering

Als installateur van technische installaties voldoen we bij Polytechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren, zoals het KOMO-Instal keurmerk, het BRL-6000-25 Certificaat en het BRL-100 Certificaat. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL) en Techniek Nederland. Met deze certificeringen blijft een goede bedrijfsvoering ook in de toekomst gewaarborgd.