Storing melden

U kunt uw storing op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur digitaal aan ons melden (niet tijdens het weekend). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen. Is er spoed? Neem dan telefonisch contact met ons op.

S C R O L L

Uw storing digitaal melden
Meld de storing via onderstaand formulier. U kunt aangeven hoeveel prioriteit het heeft. Moet het vandaag worden opgelost? Kies dan voor de optie ‘vandaag’. Op basis van deze informatie kunnen wij de urgentie inschatten. Kan het oplossen van uw storing echt niet wachten? Bel ons dan op nummer: 0228 54 54 54. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Indien de verbinding van de telefoondienst niet functioneert, neemt onze callback telefoon de verbinding over zodat u ons alsnog kunt bereiken.

Het juiste klimaat voor
mens en product

Met advies op maat en een jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van installaties in het binnen- en het buitenland, is Polytechniek de ideale partner voor uw bedrijf in de agrarische, industriële of utiliteitssector. Met totaalinstallaties op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling, koeltechniek, verwarming, warmtepomptechniek, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, service en onderhoud, bieden wij u 24/7 de zekerheid van goed werkende installaties.