Polytechniek
klantenservice

Polytechniek biedt haar klanten een uitstekende service en bereikbaarheid. Ons bedrijf heeft 7 dagen per week een 24-uurs servicedienst welke buiten de kantooruren om beantwoord wordt door een servicecoördinator.

S C R O L L

We hechten sterk aan een goede relatie met onze klanten. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden over ons bent. Wij hopen dat u het ons dan laat weten, want dan kunnen we er iets aan doen.

Polytechniek is NVKL-lid en maakt het onderscheid door eerlijk maatschappelijk verantwoord gedrag. Deze gedragscode is elk NVKL-lid uit het hart gegrepen en is een heldere richtlijn voor elke dag.

Complimenten/Klachten
Complimenten aan of klachten over de handelswijze van onze organisatie of de bij ons werkzame personen kunt u schriftelijk richten aan het MT van Polytechniek, of via onze e-mail: mt@polytechniek.nl. Direct reageren? Klik dan onderaan het bericht op de link.

Ons management team neemt de klacht in behandeling en laat u weten binnen welke termijn u een reactie kunt verwachten.

Het juiste klimaat voor
mens en product

Polytechniek bouwt totaalinstallaties op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling, koeltechniek, verwarming, warmtepomptechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek. We bieden bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector een serviceorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.