Specialist in installatie­techniek voor de utiliteit

Om kantoren, overheidsgebouwen, fabrieken, scholen en opleidingsinstituten in te richten tot goede werkomgevingen, zijn factoren zoals het juiste binnenklimaat, een optimale infrastructuur, licht- en krachtinstallaties essentieel. Met ons team van gekwalificeerde vakmensen verzorgen we bij Polytechniek alle voorkomende installatietechnische werkzaamheden die bij utiliteitsprojecten komen kijken. Onze specialismen op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling, koeltechniek, verwarmingsinstallaties, warmtepomptechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek, maken ons tot dé partner voor projecten in de utiliteit. Ook voor service en onderhoud aan utilitaire installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

S C R O L L

Specialistische kennis van utilitaire installaties

De utiliteitssector bestaat uit een groot aantal verschillende bedrijven en instellingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis weten we bij Polytechniek exact welke technieken we bij welke gebouwen moeten toepassen. Zoals bij kantoren, werkplaatsen, fabriekshallen en behandelkamers. Daarbij werken wij veelal in bouwteams met of voor aannemers. Vaak doen we dit op basis van een bestek. Wilt u een bestek door ons laten opstellen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Uw voordelen

Met een compleet pakket aan diensten, hoogwaardige systemen en maatwerkoplossingen zijn wij de ideale partner voor bedrijven in de utiliteitssector. Samenwerken met Polytechniek levert u vele voordelen op:

  • Brede expertise op het gebied van elektrotechniek, luchtbehandeling, watertechniek, verwarming, warmtepompen, koeltechniek en meet- en regeltechniek;
  • Gespecialiseerd in technieken voor onder andere werkplaatsen, behandelkamers, kantoren en fabriekshallen;
  • Jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van utilitaire installaties in binnen- en buitenland;
  • Koploper op het gebied de meest energiezuinige technieken, duurzame installaties en duurzame energiebronnen;
  • Hecht team van gekwalificeerde vakmensen met diepgaande kennis van systemen in de utiliteit;
  • 24/7 storingsdienst voor het oplossen van storingen en calamiteiten;
  • De mogelijkheid voor onderhoudscontracten voor systemen in de utiliteitssector.
Technische installatie utiliteit - Polytechniek

Certificering

Als installateur van technische installaties voor de utiliteitssector voldoen we bij Polytechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL). Met deze certificeringen blijft een goede bedrijfsvoering ook in de toekomst gewaarborgd.

Technische installatie utiliteit - Polytechniek

Geïnteresseerd?
Vraag nu een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van ontwerp, installatie en onderhoud van installaties voor de utiliteit? Of wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw utilitaire systemen? Vraag dan nu een offerte aan. Onze verkoopspecialist neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Referentieprojecten
utiliteits markt

Schavemaker Logistics & Transport Beverwijk

Schavemaker Logistics & Transport – Beverwijk

Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende modaliteiten. De toonaangevende transporteur vindt altijd een end-to-end-oplossing, passend bij de situatie van de klant.
Project Gruba Auto & Bandenservice - Grootebroek - Polytechniek

Gruba Auto- & Bandenservice – Grootebroek

Namens Gruba Auto- & Bandenservice te Grootebroek heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een nieuwe hoofdverdeler. De twee oude zijn hierin samengevoegd.
Project Schermer Verzekeringen - Venhuizen - Polytechniek

Schermer verzekeringen – Venhuizen

Namens Schermer Verzekeringen te Venhuizen heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van alle installatie werkzaamheden in hun deel van de stolp.