Installateur technische installaties voor de agrarische sector

Bij bedrijven in de agrarische sector vragen koeltechniek, verwarming, warmtepompen, elektrotechniek, watertechniek, luchtbehandeling en meet- en regeltechniek om verschillende soorten technische, innovatieve en duurzame installaties. Met advies op maat en een jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van agrarische installaties in het binnen- en het buitenland, is Polytechniek de ideale partner voor iedere agrarisch ondernemer. Ons hechte team van gekwalificeerde vakmensen heeft diepgaande kennis van agrarische producten en productieprocessen. Dit vertaalt zich in een uniek assortiment aan toepassingen voor de agrarische sector.

S C R O L L

Duurzame en innovatieve installaties voor agrarische bedrijven

Polytechniek is koploper op het gebied van duurzame installaties, de meest energiezuinige technieken en duurzame energiebronnen. Energieprestatie-oplossingen voor de land- en tuinbouw zijn voorbeelden van de laatste ontwikkelingen. Ook hebben we onze eigen procescomputer ontwikkeld, genaamd de PT Solution. Met de PT Solution bieden wij maatwerkoplossingen voor al onze klanten in verschillende markten en disciplines. Ons systeem is de meest communicatieve controller op de markt, met een snelle uitvoeringstijd voor nog efficiëntere regelingen.

Daarnaast kan de PT Solution standalone als klimaatregelaar opereren en worden gekoppeld aan andere klimaatcomputers zoals Sercom, Priva en VDH. Hiermee kunnen wij de functionaliteit en visualisatie volledig naar uw wensen maken.

Compleet aanbod aan diensten voor de zaadindustrie

Polytechniek is partner van Seed Valley. Dit gebied in de provincie Noord-Holland – gelegen tussen Enkhuizen en Warmenhuizen – is de thuisbasis van tientallen bedrijven die zijn gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden en basis-plantmateriaal. Ook leveranciers die zijn gespecialiseerd in diensten en machines voor de zaadsector behoren tot dit cluster. Met een compleet aanbod aan diensten is Polytechniek de ideale partner voor elk bedrijf in de zaadindustrie. Of het nu gaat om koeling, verwarming, droging, bevochtiging, waterbehandeling of regelsystemen, wij kunnen het allemaal installeren en onderhouden.

Uw voordelen

Met een compleet pakket aan diensten, hoogwaardige systemen en maatwerkoplossingen is Polytechniek de ideale partner voor bedrijven in de agrarische sector. Door met ons samen te werken profiteert u van vele voordelen:

  • Brede expertise op het gebied van koeltechniek, warmtepompen, verwarming, elektrotechniek, watertechniek, luchtbehandeling en meet- en regeltechniek;
  • Jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van agrarische installaties in binnen- en buitenland;
  • Kennis van systemen voor onder andere bloembollenkwekerijen, zaadveredelingsbedrijven, vollegrondsgroentetelers en witlofkwekerijen;
  • Koploper op het gebied van duurzame installaties, de meest energiezuinige technieken en duurzame energiebronnen;
  • Hecht team van gekwalificeerde vakmensen met diepgaande kennis van agrarische systemen;
  • 24/7 storingsdienst voor het oplossen van storingen en calamiteiten;
  • De mogelijkheid voor onderhoudscontracten voor systemen in de agrarische sector.
Technische Installatie Agrarische Sector - Polytechniek

Service en onderhoud voor agrarische systemen

Naast het ontwerpen en installeren van systemen in de agrarische sector, biedt Polytechniek agrarische bedrijven 24 uur per dag, 7 dagen per week een serviceorganisatie voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud. In het geval van storingen en calamiteiten is het zaak dat die zo snel mogelijk worden verholpen. Dat is de reden dat onze storingsdienst 24/7 beschikbaar is om ervoor te zorgen dat direct actie kan worden ondernomen als dat nodig is. Ook voeren wij onderhoud uit aan alle installaties om ervoor te zorgen dat aan wettelijke eisen wordt voldaan. Bijvoorbeeld de PED keuring aan koeltechnische installaties en inspecties aan de elektrische installaties die door ons zusterbedrijf Elektrakeur worden uitgevoerd. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van onderhoudscontracten.

Certificering

Als installateur van technische installaties voor de agrarische sector voldoen we bij Polytechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren. Ook zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL). Met deze certificeringen blijft een goede bedrijfsvoering ook in de toekomst gewaarborgd.

Technische Installatie Agrarische Sector - Polytechniek

Geïnteresseerd?
Vraag nu een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van ontwerp, installatie en onderhoud van agrarische systemen? Of wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor de installaties van uw bedrijf in de agrarische sector? Vraag dan nu een offerte aan. Onze verkoopspecialist neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Referentieprojecten
agrarische markt

Nieuw Bonaventura - Polytechniek

Nieuw Bonaventura B.V. – ‘s-Gravendeel

In juni 2021 hebben we bij Polytechniek de opdracht gekregen voor de technische nieuwbouw van tien kweekcellen voor biologisch-dynamische witlof en een duurzame koelinstallatie.
Intratuin Hoorn Oosterblokker - Polytechniek

Intratuin Hoorn – Oosterblokker

Bij Polytechniek kregen we de mooie opdracht om voor de nieuwbouw van de winkel, het magazijn met laaddocks en het upgraden van de bestaande winkel, het kantoor, het restaurant en de kantine een grote technische uitbreiding te realiseren.
C.V. COR – Oostwoud - Polytechniek

C.V. COR – Oostwoud

C.V. COR is al meer dan dertig jaar een trouwe klant van Polytechniek. We zijn hier ontzettend trots op, net als op de gunning voor het leveren en monteren van een (natuurlijke) energiezuinige koelinstallatie voor de opslag en kweek van witlof(pennen).