Regeltechniek

PT Solution: voor elk systeem een oplossing
Polytechniek zorgt voor maatwerkoplossingen op het gebied van procesbesturingen voor uiteenlopende complexe installaties. We hebben hiervoor onze eigen procescomputer ontwikkeld, genaamd de PT Solution. Met de PT Solution bieden wij voor al onze klanten in verschillende markten en disciplines een maatwerkoplossing. Ons systeem is de meest communicatieve controller op de markt, met een snelle uitvoeringstijd voor nog efficiëntere regelingen.

S C R O L L

De mogelijkheden van de PT Solution op een rij:

  • Maatwerkoplossingen op het gebied van procesbesturingen voor complexe installaties;
    De meest communicatieve en efficiënte controller op de markt;
  • Kan standalone ook als klimaatregelaar opereren;
  • Te koppelen aan andere klimaatcomputers zoals Sercom, Priva en VDH;
  • De functionaliteit en visualisatie kunnen naar wens worden gemaakt.

PT Solution in combinatie met klimaatcomputers

De PT Solution kan standalone tevens als klimaatregelaar opereren en worden gekoppeld aan andere klimaatcomputers als Sercom, Priva of VDH. Door een PT Solution aan deze computers te koppelen, kunnen wij de functionaliteit en visualisatie naar uw wensen maken.

Wat zijn de voordelen van de PT Solution?

Het grote voordeel van de PT Solution is dat wij de programmatuur in eigen beheer hebben en daardoor niet afhankelijk zijn van derden. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen we functionaliteiten snel implementeren. Daarnaast kunnen we de visualisatie klantafhankelijk maken, waardoor wij die tot in detail kunnen personaliseren.

Wat maakt onze maatwerkoplossingen duurzaam?

Duurzaamheid is een erg belangrijk onderwerp binnen de samenleving en Polytechniek draagt hier graag een steentje aan bij. Wij gebruiken bijvoorbeeld zoveel mogelijk restwarmte uit koelprocessen om vloerverwarmingssystemen of andere processen op te warmen. Het resultaat is tweeledig. Enerzijds is het goed voor het milieu en anderzijds levert het een besparing op voor de energiekosten.

Procesoptimalisatie

Indien gewenst kunnen wij de PT Solution op afstand bedienen, waardoor we op elk moment kunnen meekijken en adequaat op situaties kunnen reageren.

Certificering

Als installateur van technische installaties voldoen we bij Polytechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren, zoals het BRL100, BRL6000-21 en BRL6000-25 Certificaat. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL) en Techniek Nederland. Met deze certificeringen blijft een goede bedrijfsvoering ook in de toekomst gewaarborgd.