Onze projecten

Onze gekwalificeerde vakmensen werken vanuit hun specialisme met passie aan unieke en complexe projecten. Met trots presenteren wij een greep uit de door ons gerealiseerde projecten voor toonaangevende bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

S C R O L L
Filter Markt
Schavemaker Logistics & Transport Beverwijk

Schavemaker Logistics & Transport – Beverwijk

Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende modaliteiten. De toonaangevende transporteur vindt altijd een end-to-end-oplossing, passend bij de situatie van de klant.
C.V. COR – Oostwoud - Polytechniek

C.V. COR – Oostwoud

C.V. COR is al meer dan dertig jaar een trouwe klant van Polytechniek. We zijn hier ontzettend trots op, net als op de gunning voor het leveren en monteren van een (natuurlijke) energiezuinige koelinstallatie voor de opslag en kweek van witlof(pennen).
Intratuin Hoorn Oosterblokker - Polytechniek

Intratuin Hoorn – Oosterblokker

Bij Polytechniek kregen we de mooie opdracht om voor de nieuwbouw van de winkel, het magazijn met laaddocks en het upgraden van de bestaande winkel, het kantoor, het restaurant en de kantine een grote technische uitbreiding te realiseren.
Nieuw Bonaventura - Polytechniek

Nieuw Bonaventura B.V. – ‘s-Gravendeel

In juni 2021 hebben we bij Polytechniek de opdracht gekregen voor de technische nieuwbouw van tien kweekcellen voor biologisch-dynamische witlof en een duurzame koelinstallatie.
Spruit Witlofkwekerij Nibbixwoud - Polytechniek

Spruit Witlofkwekerij – Nibbixwoud

In juli 2022 hebben wij de gunning ontvangen voor de nieuwbouw en renovatie van de Kweekcellen en de bedrijfsruimtes. Bij het totale project speelde verduurzaming een belangrijke rol, want de factor duurzaamheid is en blijft belangrijk.
Project Florex - Stede Broec - Polytechniek

Florex – Stede Broec

Florex breidt flink uit in Stede Broec met duurzaam nieuw bedrijfspand.
Project Mirial Tulips - Venhuizen - Polytechniek

Mirial Tulips – Venhuizen

Namens Mirial te Venhuizen heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie voor de nieuwe kas.
Project Gruba Auto & Bandenservice - Grootebroek - Polytechniek

Gruba Auto- & Bandenservice – Grootebroek

Namens Gruba Auto- & Bandenservice te Grootebroek heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een nieuwe hoofdverdeler. De twee oude zijn hierin samengevoegd.
Project C.V. COR - Oostwoud - Polytechniek

C.V. COR – Oostwoud

Namens het familiebedrijf C.V. COR te Oostwoud heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een (natuurlijk) energiezuinige koelinstallatie voor de opslag en kweek van Witlof(wortels). Het gaat hier om twee koelinstallaties welke vervangen worden door één energiezuinige koelinstallatie van ruim 585 KW, voor 9 koelcellen en 14 kweekcellen.
Project Schermer Verzekeringen - Venhuizen - Polytechniek

Schermer verzekeringen – Venhuizen

Namens Schermer Verzekeringen te Venhuizen heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van alle installatie werkzaamheden in hun deel van de stolp.
Projcet Sloots-EconSeeds - Hoogkarspel - Polytechniek

Sloots-EconSeeds – Hoogkarspel

Namens Sloots Aardappelkweekbedrijf BV te Hoogkarspel heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie voor de nieuwe bedrijfshal.
Project Microtechniek - Velsen Noord - Polytechniek

Microtechniek – Velsen Noord

Na een intensieve maar zeker prettig voortraject heeft Polytechniek opdracht gekregen van Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor alle installatie werkzaamheden bij het nieuwbouw project Microtechniek te Velsen Noord en de daaraan geschakelde uitbreiding voor de Vastgoed eigenaar.
Meer projecten laden...