Innovatieve en duurzame installaties voor de industrie

In de industrie zijn hoogwaardige en duurzame installaties onmisbaar. Om de continuïteit van de processen binnen uw bedrijf te waarborgen, is het cruciaal dat alle installaties optimaal functioneren. Of het nu gaat om totaalinstallaties op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling, koeltechniek, verwarming, warmtepomptechniek, elektrotechniek of meet- en regeltechniek. Onze integrale dienstverlening varieert van advies, ontwerp en installatie tot onderhoud van technische en innovatieve installaties. Dit maakt Polytechniek tot de ideale partner voor de industrie. Ook is het mogelijk om bestaande industriële installaties te moderniseren. Omdat onze gekwalificeerde vakmensen diepgaande kennis van industriële processen en producten hebben, kunnen zij de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

S C R O L L

Up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de industrie

De ontwikkelingen in de industrie volgen elkaar razendsnel op en zijn daarom een bijna continu proces. Daarnaast zijn de verschillen tussen de bedrijven in de industriële sector zo groot dat een (extern opgesteld) bestek of programma van eisen (PVE) noodzakelijk is. Daarom besteden we bij Polytechniek relatief veel tijd aan het ontwerp van installaties voor bijvoorbeeld cleanrooms, productkoeling, productverwarming en elektrische aansluitingen. Hiermee zijn wij altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de industriële sector.

Uw voordelen

Met een compleet pakket aan diensten, maatwerkoplossingen en hoogwaardige systemen is Polytechniek de ideale partner voor bedrijven in de industriële sector. U profiteert van vele voordelen door met ons samen te werken:

  • Jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van industriële installaties in binnen- en buitenland;
  • Brede expertise op het gebied van luchtbehandeling, watertechniek, verwarming, warmtepomptechniek, koeltechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek;
  • Koploper op het gebied van duurzame energiebronnen, de meest energiezuinige technieken en duurzame installaties;
  • Specialist in het ontwerp van installaties voor cleanrooms, elektrische aansluitingen, productverwarming en productkoeling;
  • De mogelijkheid voor onderhoudscontracten voor installaties in de industrie;
  • Gekwalificeerde vakmensen met diepgaande kennis van industriële producten en processen;
  • 24/7 storingsdienst voor het oplossen van storingen en calamiteiten.
Technische installatie industrie - Polytechniek

Service en onderhoud voor industriële installaties

Naast het ontwerpen en installeren van systemen voor de industrie, biedt Polytechniek bedrijven 24 uur per dag, 7 dagen per week een serviceorganisatie voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud. In het geval van storingen en calamiteiten is het zaak dat die zo snel mogelijk worden verholpen. Dat is de reden dat onze storingsdienst 24/7 beschikbaar is om ervoor te zorgen dat direct actie kan worden ondernomen als dat nodig is. Ook voeren wij onderhoud uit aan alle installaties om ervoor te zorgen dat aan de wettelijke eisen wordt voldaan. Bijvoorbeeld de PED keuring aan koeltechnische installaties en inspecties aan de elektrische installaties die door ons zusterbedrijf Elektrakeur worden uitgevoerd. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van onderhoudscontracten.

Certificering

Als installateur van technische installaties voor de industrie voldoen we bij Polytechniek aan de meest strenge eisen en certificeringen. Wij zijn in het bezit van certificaten om de door ons aangeboden technieken uitstekend te kunnen uitvoeren, zoals het BRL100 Certificaat. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Koude- en Luchtbehandeling (NVKL) en Techniek Nederland. Met deze certificeringen blijft een goede bedrijfsvoering ook in de toekomst gewaarborgd.

Technische installatie industrie - Polytechniek

Geïnteresseerd?
Vraag nu een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van ontwerp, installatie en onderhoud van industriële installaties? Of wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor de installaties van uw bedrijf binnen de industrie? Vraag dan nu een offerte aan. Onze verkoopspecialist neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Referentieprojecten
industriële markt

Project Vandersterre Groep - Grootebroek - Polytechniek

Vandersterre Groep – Grootebroek

Namens Vandersterre Groep te Grootebroek heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een separate koeling.
Project Pop Vriend Seeds BV - Andijk - Polytechniek

Pop Vriend Seeds BV – Andijk

Namens Pop Vriend Seeds BV te Andijk heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie voor de nieuwe klimaatcel.
Project Imkerij De Traay B.V. - Lelystad - Polytechniek

Imkerij de Traay B.V. – Lelystad

Namens Imkerij de Traay B.V. te Lelystad heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor de aanpassingenen aan de warmte-, koude klimaat cel. Daarnaast heeft Polytechniek de levering en montage verzorgt van een koud en warmwater installatie vanaf een centrale opstelling aan de voorzijde van het bedrijf.