Onze projecten

Onze gekwalificeerde vakmensen werken vanuit hun specialisme met passie aan unieke en complexe projecten. Met trots presenteren wij een greep uit de door ons gerealiseerde projecten voor toonaangevende bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

S C R O L L
Filter Markt
Project Vandersterre Groep - Grootebroek - Polytechniek

Vandersterre Groep – Grootebroek

Namens Vandersterre Groep te Grootebroek heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een separate koeling.
Project Pop Vriend Seeds BV - Andijk - Polytechniek

Pop Vriend Seeds BV – Andijk

Namens Pop Vriend Seeds BV te Andijk heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie voor de nieuwe klimaatcel.
Project Imkerij De Traay B.V. - Lelystad - Polytechniek

Imkerij de Traay B.V. – Lelystad

Namens Imkerij de Traay B.V. te Lelystad heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor de aanpassingenen aan de warmte-, koude klimaat cel. Daarnaast heeft Polytechniek de levering en montage verzorgt van een koud en warmwater installatie vanaf een centrale opstelling aan de voorzijde van het bedrijf.
Project Adriaan Goede - Landsmeer - Polytechniek

Adriaan Goede – Landsmeer

Namens Adriaan Goede te Landsmeer heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie voor de nieuwe bedrijfshal en kantoren.
Project Hörmann - Alkmaar - Polytechniek

Hörmann – Alkmaar

Namens Hörmann te Alkmaar heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie in de nieuwe bedrijfshal.
Meer projecten laden...