Project

Intratuin Hoorn – Oosterblokker

Bij Polytechniek kregen we de mooie opdracht om voor de nieuwbouw van de winkel, het magazijn met laaddocks en het upgraden van de bestaande winkel, het kantoor, het restaurant en de kantine een grote technische uitbreiding te realiseren.
S C R O L L

Intratuin Hoorn in Oosterblokker is veel meer dan een tuincentrum. Liefhebbers van tuinen vinden er altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor hun huis, tuin, terras en dier, passend bij het seizoen. Er is bij deze Intratuinvestiging van ondernemer Kees Pelt voor elk wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in het gezellige Tuincafé. De medewerkers van Intratuin Hoorn staan klaar om hun kennis met klanten te delen en hen van het juiste advies te voorzien.

Grootscheepse technische uitbreiding
Bij Polytechniek kregen we de mooie opdracht om voor de nieuwbouw van de winkel, het magazijn met laaddocks en het upgraden van de bestaande winkel, het kantoor, het restaurant en de kantine een grote technische uitbreiding te realiseren. In onder andere de winkel, het restaurant, de kantine en de kantoren is de bestaande technische installatie compleet vernieuwd. Dit project voor Intratuin Hoorn is een prachtig voorbeeld van het totaalpakket dat wij de agrarische en utiliteitsbranche bieden. In 2022 hebben wij de opdracht afgerond.

De disciplines die bij Intratuin Hoorn zijn gerealiseerd:

  • Verduurzamen van de klimaatinstallatie, verwarmingsinstallatie, elektrische installatie en netwerkinstallatie;
  • Vervangen van de totale verwarmingsinstallatie en treffen van voorbereidingen voor het koppelen van een hybride warmtepomp aan de installatie;
  • Vernieuwen van de complete elektrische installatie;
  • Installeren van led-verlichting in de nieuwbouw en de bestaande winkel.

Voorspoedig verloop van het project
In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, de bouwbegeleider, de aannemer en de loonwerker is ervoor gezorgd dat de bouw voorspoedig is verlopen, waarbij de bestaande winkel van Intratuin Hoorn gewoon open kon blijven en het winkelend publiek zo min mogelijk overlast heeft ondervonden.