PT solution

PT Solution “Voor elk systeem een oplossing”
Polytechniek zorgt in samenwerking met R2 Systems voor maatwerkoplossingen op gebied van procesbesturingen voor complexe en uiteenlopende installaties. Polytechniek heeft haar eigen procescomputer ontwikkeld, genaamd de PT Solution. Met de PT Solution kunnen wij voor al onze klanten in verschillende markten en disciplines een maatwerkoplossing bieden. Ons systeem is de meest communicatieve controller op de markt, met een snelle uitvoeringstijd voor nog efficiëntere regelingen.

PT Solution in combinatie met klimaatcomputers
De PT Solution kan standalone tevens als klimaatregelaar opereren en ook worden gekoppeld aan andere klimaatcomputers als Sercom, Priva of VDH. Door een PT Solution aan deze computers te koppelen kunnen wij de functionaliteit en visualisatie naar uw wensen maken.

Voordelen
Het grote voordeel van de PT Solution is dat wij de programmatuur in eigen beheer hebben en daardoor niet afhankelijk zijn van derden. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen functionaliteiten snel worden geïmplementeerd. Daarnaast kan de visualisatie klant afhankelijk worden gemaakt, waardoor het tot detail gepersonaliseerd kan worden.

Duurzaam
Duurzaamheid is een erg belangrijk onderwerp binnen de samenleving en Polytechniek draagt hier aan bij. Wij gebruiken zoveel mogelijk restwarmte uit bijvoorbeeld koelprocessen om vloerverwarmingssystemen of andere processen op te warmen. Het resultaat hiervan is tweeledig, enerzijds is het goed voor het milieu en anderzijds levert het een besparing op voor de energiekosten.

Proces optimalisatie
Polytechniek kan desgewenst op afstand de PT Solution bedienen, waardoor er op elk moment meegekeken kan worden en adequaat gereageerd kan worden op situaties.

“Door jarenlange ervaring in alle technieken, weten wij hoe processen geregeld moeten worden”