Onze projecten

Onze gekwalificeerde vakmensen werken vanuit hun specialisme met passie aan unieke en complexe projecten. Met trots presenteren wij een greep uit de door ons gerealiseerde projecten voor toonaangevende bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector.

S C R O L L
Filter Markt
Schavemaker Logistics & Transport Beverwijk

Schavemaker Logistics & Transport – Beverwijk

Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende modaliteiten. De toonaangevende transporteur vindt altijd een end-to-end-oplossing, passend bij de situatie van de klant.
Project Gruba Auto & Bandenservice - Grootebroek - Polytechniek

Gruba Auto- & Bandenservice – Grootebroek

Namens Gruba Auto- & Bandenservice te Grootebroek heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van een nieuwe hoofdverdeler. De twee oude zijn hierin samengevoegd.
Project Schermer Verzekeringen - Venhuizen - Polytechniek

Schermer verzekeringen – Venhuizen

Namens Schermer Verzekeringen te Venhuizen heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van alle installatie werkzaamheden in hun deel van de stolp.
Project Microtechniek - Velsen Noord - Polytechniek

Microtechniek – Velsen Noord

Na een intensieve maar zeker prettig voortraject heeft Polytechniek opdracht gekregen van Nieuwenhuis Bouwbedrijf voor alle installatie werkzaamheden bij het nieuwbouw project Microtechniek te Velsen Noord en de daaraan geschakelde uitbreiding voor de Vastgoed eigenaar.
Project Connection Systems - Venhuizen - Polytechniek

Connection Systems – Venhuizen

Namens Connection Systems te Venhuizen heeft Polytechniek de gunning mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de technische installatie in het nieuwe bedrijfspand.
Project gemeente Stede Broek - Enkhuizen - Drechterland - Polytechniek

Gemeente SED (Stede Broec – Enkhuizen – Drechterland) – Diverse werkzaamheden

Polytechniek verricht diversen werkzaamheden voor de gemeente SED (Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland).
Meer projecten laden...